Πολιτική Πληρωμών, Αποστολών και Επιστροφών

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με δύο τρόπους, ηλεκτρονικά μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή διαφορετικά τηλεφωνικώς. Αναλυτικότερα:

Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

Αναζητήστε και επιλέξτε τα είδη της αρεσκείας σας και προσθέστε τα στο καλάθι αγορών στις επιθυμητές από εσάς ποσότητες. Προχωρήστε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή εγγραφείτε ως νέος πελάτης.

Σε περίπτωση που κάνετε κανονική εγγραφή και ουσιαστικά ανοίξετε λογαριασμό με το κατάστημα μας θα λάβετε ένα email που σας καλωσορίζει στο κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας επιλέγοντας και τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε και πατήσετε «παραγγελία», θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης ότι η παραγγελία σας πραγματοποιήθηκε επιτυχώς καθώς και πλήρη κατάσταση των ειδών που παραγγείλατε του συνολικού τους κόστους και του τρόπου πληρωμής αυτών.

Τηλεφωνικά

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, καλώντας μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Αποστολή στο χώρο σας

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος αποστολής – παραλαβής καθώς και ο πιο γρήγορος καθώς θα έχετε τα είδη που παραγγείλατε στο χώρο σας από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας, σε περίπτωση δυσπρόσιτης ή απομακρυσμένης περιοχής η παράδοση χρειάζεται 1 έως 2 επιπλέον ημέρες. Η αποστολή γίνεται από εμάς σε συνεργασία με την εταιρεία courier ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα. Οι αποστολές – παραδόσεις μας γίνονται προς κάθε προορισμό εντός Ελλάδος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Από τη στιγμή που η παραγγελία σας έχει σταλεί δεν μπορεί να ακυρωθεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο εάν δεν έχει αποσταλεί. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα μαζί μας (το συντομότερο δυνατόν) τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας ή μέσω email στο returns@ollandos.net ώστε να προβούμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη αποσταλεί κατά τη στιγμή της επικοινωνίας σας τότε η ακύρωση δεν είναι δυνατή. Αν όμως έχετε αλλάξει γνώμη μπορείτε παραλαμβάνοντας τα προϊόντα να τα επιστρέψετε ακολουθώντας τις διαδικασίες που περιγράφονται στην παράγραφο «Επιστροφές».

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές γίνονται δεκτές με δυνατότητα για επιστροφή των χρημάτων σας ή χρήση αυτών σε αγορά κάποιου άλλου είδους. Σε κάθε περίπτωση επιστροφές ισχύουν σε όλα μας τα είδη εφόσον τηρούνται τα παρακάτω:

  • Τα είδη που μας επιστρέφονται οφείλουν να είναι αχρησιμοποίητα, να μην έχουν ανοιχτεί και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
  • Σε άριστη κατάσταση θα πρέπει να είναι μαζί με τα επιστραφέντα προϊόντα και όλα τα έγγραφα τα οποία συνοδεύουν το προϊόν.
  • Η επιστροφή γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο άρθρο 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 με την εξής διαδικασία: πρέπει να ξεκινήσει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με έγγραφη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αιτήματός του προς την Εταιρία και να ολοκληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες από την έγκριση για αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων δηλαδή συνολικά σε διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών.
  • Η επιστροφή μπορεί να γίνει με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς (πχ. ΕΛΤΑ ή κάποια εταιρία courier) και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Υποστηρίζουμε του ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με χρέωση πιστωτικών καρτών μέσω γεφύρωσης με το ηλεκτρονικό σύστημα χρεώσεων πιστωτικών καρτών της viva wallet.

Μέσο PayPal.